Їжа

Купив преміум-консерви з свинячих п’ятачків. Самому цікаво, що опиниться в банку.

В одній зі своїх недавніх публікацій я обіцяв, що надалі постараюся робити огляди на дійсно цікаві продукти. На такі,що не зустрічаються в звичайних супермаркетах.

Так ось, починаю свою обіцянку стримувати. Для сьогоднішнього огляду мені вдалося знайти дійсно цікавий і дуже незвичайний продукт – консервовані свинячі п’ятачки.

Вибачте, але переписувати склад продукту я мабуть не буду. В ньому є слово, яке Дзен може вважати непристойним і стаття ризикує опинитися під пессимізації. Читав, що бували такі випадки. Якщо цікаво – складу на

Термін зберігання консервів – 2 роки з дати випуску.
Маса нетто – 338 грам.
Масова частка субпродуктів і жиру не менше – 73,8%

Коли розкрив баночку, то від несподіванки аж здригнувся. Я очікував побачити що-небудь типу холодцю чи холодцю, але ніяк не цілий поросячий п’ятачок визирає на мене з банки.

У банку виявилося два п’ятачка залитих желе.

Так вони виглядають в розрізі. Ніяких кісток і твердих частин у них не виявилося. Ніж розрізав п’ятачки як масло.

І хоча я перепробував за все своє життя багато всякої “гидоти”, їв навіть бичачі “бубонці” – цей продукт мені сунути в рот зовсім не хотілося.

Але, огляд був би нечесним, якщо б я їх не продегустував. Довелося все таки пересилити себе, і з’їсти шматочок п’ятачка.

На смак вміст баночки виявилося схоже на хороший сальтисон.
Наявність у складі чорного перця і білого кореня на літеру – х, відмінно позначаються на смаковому якості консервів. Всі інгредієнти добре збалансовані і відмінно поєднуються між собою.
Незважаючи на легке відраза до цього продукту можу впевнено сказати – п’ятачки смачні.
Якщо б вони були нарубаними як в зельце, то думаю з’їв би консерви без всяких проблем, з великим задоволенням.
А так, поставив поки в холодильник, можливо до вечора наберуся духу і все таки вживу за призначенням.
Може з горілочкою, в якості закуски краще зайде. Як вважаєте?