Їжа

Курячі Потрошки під білим соусом. Подивимося, що знаходиться в консервах з субпродуктів.

Ну все хлопці, я зовсім зубожів і тепер, замість нормальної тушонки, переходжу на огляди консервів з субпродуктів та інших малоїстівних речей.
Звичайно я жартую. З моїм фінансовим станом все в порядку, просто мені подобається такий субпродукт як курячі шлуночки. Частенько готую з них яку-небудь закуску. Але це займає досить багато часу – варити близько години, потім обсмажують. Тужно коротше.

А тут – вже готову страву, за невисокою ціною. От я і взяв баночку на пробу, раптом що то якісне в ній опиниться.

Курячі Потрошки в білому соусі по-домашньому.

Зазвичай, ознайомлення з консервами почнемо з вивчення його складу.

М’язовий шлунок курей, цибуля, соус білий( вода питна, молоко сухе, масло соняшникове, крохмаль пшеничний, сіль, цукор, спеції).

Склад непоганий, все їстівне, все натуральне.

Масова частка м’яса і жиру – не менше 50 % (при закладці).

Енергетична цінність консервів невисока – 73,7 ккал.

Термін придатності – 2 роки з дати виготовлення.

Маса нетто 340 грам.

Саме на виробничих потужностях цієї організації випускаються сумно відомі консерви марки “Гов..Главпродукт”.

Баночка не забезпечена ключ кільцем. Довелося шукати консервний ніж.

Виглядає вміст баночки абсолютно неапетитно.

Більшу частину вмісту становить соус.

Самих шлуночків всього 124 грами. Це всього лише 36 % від загального обсягу баночки.

Ось така жалюгідна купка потрошки була в банку.

Тепер про смак – білий соус непоганий, точь-в-точь як в столовках був. Самі ж шлуночки прісні і несмачні. Їх ніби зварили в зовсім прісній воді і потім залили соусом.

Навіть з смаженою картоплею шлуночки не зайшли.