Їжа

Печеня по-купецькому. Купив з-за відсутності в складі харчових добавок. Подивимося як це позначається на смаку.

Зазвичай я завжди проходжу повз консервованих страв з картоплі, з досвіду знаю що вони практично завжди несмачні.
Ну не підходить картоплю для цих цілей – в готовій страві він завжди набуває неприємний смак і колір.

В цей раз я зрадив своєму правилу – все таки взяв це блюдо з картоплі, але тільки із-за того, що його склад повністю натуральний, без всіляких харчових добавок. В даний час це є великою рідкістю.

Печеня по-купецькому

Склад: картопля, м’ясо курки, моркву, цибулю, гриби свіжі, сіль, олія рослинна.
Термін придатності 45 діб при дотриманні умов зберігання.
Енергетична цінність 110 ккал.
Маса нетто 250 грам.

Ось що я мав на увазі, коли говорив що картопля не годиться для приготування страв тривалого зберігання – вона стає сірою і абсолютно неаппетитной на вигляд.

М’яса в жаркому досить багато, 40 відсотків від загального обсягу буде точно.

Є й грибочки, заявлені у складі. Якщо не помиляюся це опеньки.

Запахло спекотне після розігрівання в мікрохвильовці просто чудово, точь-в-точь як домашнє, власного приготування.

На смак блюдо несподівано непогане.
Причепитися практично ні до чого – посолено в міру, неприємного присмаку ні, не кислить і не гірчить.
У смаку і ароматі переважають гриби.
Картопля, незважаючи на вид, досить непогана на смак.
Про м’ясну складову і сказати нічого – курка, вона і в Африці курка.
Відсутність у складі жаркого різних підсилювачів смаку, ароматизаторів, на мій погляд, позначилося на смак страви позитивно – воно дуже схоже на домашнє, власного приготування, лише вчорашнє, розігріту у мікрохвильовці.

Загалом, і цілому: спекотне непогане, до вживання годиться.
В дорогу, або на короткочасну вилазку на природу, наприклад за грибами або на риболовлю, з собою взяти можна.